fredag 22. april 2011

Påske & Aylah på tur






















Aylah har hvert nesten hver dag i påsken lamme Farfar, å kjørt hest, noe hun synnes er veldig artig, i dag var di nede i fjæra å sprang hurtig med Dancing Flame & SunnyBell. Hun får trimmet bra godt me dette,å hun synnes det er kjempeartig, hun venter på Farfar når kl nermer seg 11, da er hun klar for en treningsrunde,når hun kommer i stallen er hun utolmodig med å vente på når man skal sette på hestene vogn å sæltøy, da maser hun å er utolmodig,mn med en gang hest å mennesker er klar,loggrer hun så me halen at hun holder på å loggre den av
Hun er ikke i bånd,hun holder seg på høyre side av vogna,hele veien,førutenom når hestene setter fart,ca 70 % som er 40-50 fart, da springer hun før fult å klare ikke å nå oss igjen,da roper hun på oss "vent på meg" :)

Da man kommer tilbake,litt sliten,begynner hun å mase igjen,før d blir tur med neste hest,å hun er lykkelig å gla for at d skal bli en tur til.

Da loggrer hun som at hun loggrer av seg halen en gang til,å er så lykkelig å gla :D


I kveld skal jeg til ballangen å styre lys mens onklene mine skal spille, BifrostBand i dag å i morgen, på Ballkroa, i Ballangen, da skal Aylah kose sæ i skjomen lamme Farfar,Morfar,Molly,Hestene,Softy å Onkel Cato.


Ha en kjempeflott påske alle sammen.

Klæm fra Remy & Aylah







2 kommentarer:

  1. Ja, da har ho fått trimma sæ godt i påska :)
    Det har forsåvidt ho Lia og. Ho va helt utslitt dagen etter vi kom fra Mattisheimen. Ho va ikke ute av boden før kl va over seks - PÅ ETTERMIDDAGEN! Da først gikk ho ut å tissa og jafsa litt i frokosten :)

    SvarSlett